The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

veikla

Su šia įmone susieti raktiniai žodžiai

Sūriai /  fresh cheeses /  pienza pecorino cheese /  sardinian pecorino cheese / 

Šios įmonės įkelti vaizdai

Papildoma informacija

Pagrindiniai skaičiai

  • darbuotojų skaičių
    11 – 50

Sandara

  • Bendrovės statusas
    Buveinė, Pagrindinė bendrovė
  • Pagrindinė veikla
    Paslaugų teikėjas

Rinkos ir mainų zonos

  • Geografinė veikos zona
    Regioninis  -  Nacionalinis  -  Europinis  -  Tarptautinis

Susisiekite su įmone

Nusiųskite pranešimą
  • Įmonės kalbos

    Anglų

    Ne daugiau kaip 3000 simbolių

  • Jūsų kontaktiniai duomenys
  • Aš sutinku su EUROPAGES  nuostatomis ir sąlygomis bei  konfidencialumo politika.

  • Spustelėkite, jei norite pažiūrėti