Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

veikla

Su šia įmone susieti raktiniai žodžiai

Sūriai /  organic pecorino cheese /  lactose free pecorino /  marzolino cheese /  FRESCHELLO /  lactose free marzolino /  pienza pecorino cheese /  sheep's milk ricotta /  tuscan sheep's cheese /  semi-mature sheep's cheese /  mature sheep's cheese /  ricotta cheese /  peppered sheep's cheese /  dry sheep's cheese / 

Šios įmonės įkelti vaizdai

Papildoma informacija

Sandara

  • Bendrovės statusas
    Buveinė, Pagrindinė bendrovė
  • Pagrindinė veikla
    Gamintojas

Rinkos ir mainų zonos

  • Geografinė veikos zona
    Regioninis  -  Nacionalinis  -  Europinis  -  Tarptautinis

Susisiekite su įmone

Nusiųskite pranešimą
  • Ne daugiau kaip 3000 simbolių

  • Jūsų kontaktiniai duomenys
  • Aš sutinku su EUROPAGES  nuostatomis ir sąlygomis bei  konfidencialumo politika.

  • Spustelėkite, jei norite pažiūrėti