Kakavos sviestas šokoladui gaminti

Aprašymas

Kakavos sviestas gaunamas labai dideliu slėgiu spaudžiant kakavos likerį (arba masę). Surinktas skystas kakavos sviestas pakuojamas į 25 kg kartonines dėžes ir atvėsintas gabenamas mūsų klientams. Kakavos sviestas išlieka kietas esant 270C temperatūrai, bet pradeda tirpti esant 27,70C temperatūrai ir visiškai ištirpsta esant 350C temperatūrai. Kai kakavos likeris yra spaudžiamas, kakavos sviestas pirmiausia patenka į natūralios būsenos, išsaugodamas visą kakavos skonį. Tolesnis procesas atliekamas siekiant gauti dezodoruotą kakavos sviestą, kad jį būtų galima naudoti šokolado gamyboje, nepakenkiant šokolado kvapui ir skoniui. Kakavos sviestas naudojamas šokoladui gaminti atskirai arba sumaišytas su kakavos likeriu. Kakavos sviestas naudojamas ne tik maistui, bet ir farmacijos bei kosmetikos produktuose dėl antioksidacinių savybių ir tepimo savybių.

Pilną šio produkto versiją galima rasti EN
  • Kakava ir šokoladas
  • Šokolado gamyba
  • Kakavos sviestas
  • kakavos sviestas kosmetikai

Domain icon Didmenininkas

52370 Kaunas - Lietuva

Susisiekti